.

Over mij

Ik ben Lotte, het gezicht achter Wiebelhoofd. Graag vertel ik je meer over Wiebelhoofd en waar ik voor sta. Kaartjes, ik ben er dol op! Niet alleen om te krijgen, maar ook om te sturen. In deze digitale wereld waarin alles raast en je elkaar gauw uit het oog kunt verliezen, kan een “simpel” kaartje je laten stilstaan en verbinden. En daar is niks ouderwets aan!

Vanuit mijn liefde voor kaarten ben ik (naast mijn werk als psycholoog) ze zelf gaan ontwerpen. Iets wat ik met veel plezier doe! Want hoewel er ontzettend veel kaarten op de markt zijn, miste ik – eigenwijs als ik ben – nog kaarten. Hoewel ik verschillende stijlen gebruik in mijn kaarten, hoor ik vaak terug dat er een rust van uit straalt. Dat komt omdat ik het belangrijk vind om ruimte te maken voor de boodschap. Al schuw ik ook zeker niet om kleur te gebruiken! Wat ik ook belangrijk vind is om kaarten betaalbaar te houden, vandaar dat ik de prijzen bewust wat lager houd.

Naast kaarten maken ben ik ook graag buiten. Fietsen langs de rivier, wandelen door de bossen. Bijkomen in de natuur. Daarom vind ik het belangrijk om met Wiebelhoofd juist ook aandacht te hebben voor die natuur. De kaarten worden gedrukt op FSC gecertificeerd papier bij een drukker die in het proces zo duurzaam mogelijk werkt. En uiteraard worden de bestellingen plasticvrij verstuurd!

Heb je een vraag of interesse in Wiebelhoofd-kaarten? Neem gerust contact op!

Scroll naar boven